Formă minimă, capacitate maximă: noutate în colecția KOŁO TWINS

Tendințele în designul interior al băii sunt clare spre un interior modern și luminos. Din colecția premiată anul trecut cu prestigiosul premiu Red Dot Design Awards, mobilierul de baie KOŁO TWINS a intrat în cadrul lavoarelor futuriste. Designul acestora este conform așteptărilor pentru un interior în tendințe. Mărirea liniei de lavoare cu modele succesive este acompaniată de prezentarea noilor dulapuri pentru vânzare.

Lavoarele TWINS, cu spațiu interior dreptunghiular și margine foarte joasă sunt caracterizate de forma subtilă și designul modern. Disponibile în trei dimensiuni: 50 cm, 60 cm și 80 cm. Datorită acestora, se potrivesc perfect în băile create pentru întreaga familie, care ar trebuie să includă două lavoare alăturate, precum și în interioarele cu design minimalist și accent pe funcționalitate. Prin atingerea efectului dorit, veți putea alege dulapuri potrivite pentru a vă satisface nevoile și preferințele.

Lavoarele sunt completarea perfectă a conceptului de mobilier KOŁO TWINS. O dată cu acestea au apărut și noile dulapuri - 80 cm. Au fost create cu un design unic, perfect în termeni de funcționalitate. Sunt disponibile în trei variante: un sertar, două sertare, uși duble și în trei versiuni de culoare: alb lucios, gri mat și negru mat. Acestea se caracterizează prin robustețea și fiabilitatea manoperei - datorită utilizării panourilor rezistente la umiditate și a laturilor metalice durabile ale sertarelor. Mecanismul de închidere de tip soft-close sporește confortul la utilizare.

Colecția KOŁO TWINS a fost creată conform principiului - efort minim, capacitate maximă. Designul modern, formele cubice, durabilitatea, ușurința în utilizare și designul modular vă permit să creați dispuneri unice cu cel mai înalt nivel de funcționalitate.

Vedeți întreaga colecție KOŁO TWINS.