Baie în stil loft - inspirație

Nuanțele de gri, texturile crude și mobilierul minimalist creează o locație care captivează prin simplitate și generozitatea spațiului. Stilul loft a debutat în casele noastre și există toate indicațiile că este o tendință care se menține. Cum puteți muta farmecul stilului loft în baia unui apartament care nu este un loft?

Inițial, interioarele de acest tip au fost construite în spații post-industriale. Camerele adaptate pentru nevoi rezidențiale se caracterizează prin tavane înalte, ferestre mari și instalații în aer liber. Cel mai important lucru este minimalismul, urmat de spațiu. Băile în stil loft trebuie să fie spațioase. De asemenea, trebuie să țineți minte că există necesitatea limitării cantității de elemente ce nu sunt necesare, ca de ex., mobilier și accesorii - astfel încăperea va fi „aerisită” (folosiți un lavoar LIFE!). Materialele de construcție vizibile reprezintă baza aspectului loft, deci să descoperim unul sau mai mulți pereți. În acest caz, putem descoperi betonul sau cărămida, iar podeaua poate fi din lemn - de preferință exotică, rezistentă la umezeală. Interiorul, conform acestui stil, nu trebuie să fie rece - iar lemnul și mult alb vă vor oferi un sentiment de confort.

Concentrarea pe spațiu
Culorile, materialele și evidențierea cu ajutorul lumii generoase se traduc printr-un singur lucru - spațiu. De aceea este util să încercăm să mărim încăperea - chiar dacă numai optic. O modalitate excelentă de a realiza acest lucru este o oglindă, de preferință cu dimensiune mare.

Minimalismul este forța
Mobilierul trebuie să fie consistent cu conceptul general pe care dorim să-l creăm în baie. Formele geometrice ale lavoarelor (de ex.,. Lavoar ceramic KOŁO MADISON ) și toaletelor (de ex.,. vasul de toaletă Rimfree KOLO LIFE!), dulapurile simple și culorile discrete, precum și modalitățile interesante de combinare a acestor, sunt ultimele tendințe alături de utilizarea paleților. Un aspect simplu este mai bun. O soluție minunată într-un asemenea spațiu este o cabină de duș din sticlă (de ex., cabina KOŁO ULTRA ) cu o cădiță joasă, a cărei sticlă separă cabina de duș de încăpere, fără a reduce vizual spațiul băii. Ca alternativă la cabina de duș, puteți monta o cadă ovală de sine stătătoare.

Detaliile fac diferența
Pentru cei care apreciază spațiul generos pentru accesorii și cosmetice, care într-o astfel de încăpere ar trebui să fie ascunse cu ajutorul unei selecții de dulapuri în culori asortate, vă oferim soluțiile potrivite (de ex.dulapurile din colecția KOŁO TWINS și puteți monta un lavoar din aceeași serie) În plus puteți utiliza scara ca umeraș și elementele de iluminare de deasupra oglinzii de pe perete la scară industrială pentru a obține efectul dorit. Într-o baie în stilul loft pot apărea calorifere din conducte, umerașe sau scări. Ideal pentru designul interior de acest tip va fi un ceas elegant, care se încadrează în tendința industrială.