Toaletă publică

Într-o toaletă publică, utilitatea contează cel mai mult. Un design atractiv și spațiul bine utilizat subliniază în mod semnificativ prestigiul locului.

Cu toți folosim toalete din spațiul public în fiecare zi: la locul de muncă, în spațiile comerciale. O toaletă curată și, în același timp, bine gândită și utilă este cartea de vizită a acestor locuri.

Cu privire la toaletele publice, este important să reținem faptul că obiectele sanitare vor fi utilizate atât de cei tineri cât și de persoanele în vârstă, de femei și bărbați, de persoanele înalte și de cele scunde. Designul inteligent al spațiului și obiectele sanitare alese cu atenție garantează o utilizare eficientă a toaletei și mențin un nivel ridicat al igienei.

Compania KOŁO oferă soluții complexe pentru toaletele publice, oferind lavoare cu formă impecabilă, vase de toaletă cu design modern și pisoare echipate cu sisteme ecologice de tragere a apei.

Oferta noastră include lavoare montate sub blat, în blat, pe blat, cu un spațiu de depozitare (raft) precum și cele tradiționale, montate în perete. Datorită acestei game variate de produse, este simplu să creați o baie publică modernă și confortabilă, indiferent de dimensiunea acesteia.

De asemenea, este disponibilă și o gamă largă de vase de toaletă, care sunt disponibile în diverse modele și echipate cu cele mai potrivite sisteme de fixare: rame ascunse, durabile sau forme tradiționale. Vă recomandăm în mod special sistemul revoluționar RIMFREE, adică fără ramă interioară de spălare. Mulțumită lui se poate păstra un standard mai înalt de igienă iar curățarea vasului este mai ușoară. Pe vasele de toaletă echipate cu sistemul RIMFREE nu este necesar să folosiți produse chimice dure pentru curățarea acestuia, de aceea produsele sunt și ecologice.

Un tip separat de produse ceramice utilizate în toaletele publice sunt pisoarele. Elementul cheie al acestor produse este sistemul de tragere a apei și, de aceea, KOŁO vă oferă patru opțiuni diferite:

Pentru clădirile publice unde există trafic special sau risc de vandalism, vă oferim obiecte sanitare din oțel inoxidabil. Acestea sunt, de asemenea, produse pentru persoanele cu dizabilități.

Indiferent de alegerea dvs., produsele KOŁO vă garantează cea mai înaltă calitate și o operare fiabilă.