Baie fără bariere și baie într-o unitate medicală

Dezvoltarea infrastructurii are ca efect intensificarea problemelor pentru persoanele cu dizabilități. Prin „persoane cu dizabilități” înțelegem nu doar pe cei care folosesc scaune cu rotile. Ci, de asemenea, persoanele vârstnice și cele bolnave.

Fiecare instituție publică ar trebui să aibă cel puțin o baie adaptată pentru nevoile personalelor cu dizabilități. KOŁO, când a realizat programul „Baie fără bariere” nu a uitat de problemele acestor persoane.

Mai ales pentru băile pentru persoanele cu dizabilități, am creat o ofertă specială nu numai pentru produsele Koło ci și pentru cele ale firmei Lehnen. În cadrul acesteia, oferim investitorilor soluții la cheie de echipamente pentru băile pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Conceptul de "baie fără bariere" vă permite să finalizați foarte simplu o baie pe care persoanele cu mobilitate redusă o pot folosi în siguranță și confort. Baia fără bariere înseamnă o propunere de soluții pentru hoteluri, moteluri, clădiri publice, precum și alte locații care prin natura lor trebuie adaptate la nevoile persoanelor cu mobilitate redusă, cum ar fi spitalele, centrele de reabilitare, centrele de îngrijire și clădirile de îngrijire socială.

Folosind soluția baie fără bariere veți primi un design la cheie, sigur și ergonomic pentru designul băii dvs. pentru utilizatorii cu mobilitate redusă (persoane vârstnice, persoane aflate în convalescență, femei gravide) sau pentru persoanele în scaune cu rotile.

Elementele de bază ale unor astfel de băi sunt produsele ceramice NOVA TOP fără bariere, create speciale pentru a fi utilizate cu ușurință de persoanele cu mobilitate redusă.

Mânerele firmei Lehnen sunt parte integrantă a băii fără bariere. Consolele de susținere rabatabile și fixe, barele de sprijin montate lângă vasul de toaletă sau lavoar ajută persoanele cu dizabilități fizice să folosească toaleta în mod independent. Scaunele pliabile speciale facilitează folosirea dușului. O selecție completă de mânere poate fi găsită în oferta KOŁO.

Vedeți gama noastră completă de produse pentru băi fără bariere.