Baie ecologică

KOŁO, cu modernismul său, nu numai că are grijă ca designul produselor să fie atemporal, combinat cu soluții interesante și eficiență maximă dar ține seama și de protecția mediului. Pe baza presupunerii că toți contribuim pentru a construi o lume mai bună, procesul de producție al produselor KOŁO, precum și produsele în sine, sunt controlate constant în termeni de protecție a mediului.

În 2011, compania KOŁO a primit titlul de Patron al ecologiei polone,ceea ce este încununarea eforturilor de ani de ani în lupta pentru protecția mediului. În zilele noastre, fiecare baie și fiecare toaletă poate fi creată ecologic și reducând costurile, indiferent dacă proiectul este pentru o casă luxoasă sau o clădire publică.

Abordarea ecologică în industria de construcții are o un impact direct asupra produselor și materialelor care sunt utilizate pentru construirea și echiparea clădirilor de birouri. Investitorii construiesc obiecte în conformitate cu certificarea ecologicăLEED (The Leadership in Energy and Environmental Design) și BREEAM(Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), astfel că se pot baza pe susținerea totală în termeni de produse sanitare, oferind un consum redus de apă.

Toate vasele de toaletă noi și anumite tipuri de cadre încastrate oferă soluția 2/4 care oferă posibilitatea de a folosi o cantitate mai mică sau mai mare de apă, conform nevoilor. Astfel se poate reduce consumul acestei resurse, reducând și costurile.

Sistemul revoluționar, inovator RIMFREE, adică vase de toaletă fără ramă interioară, permite reducerea semnificativă a agenților chimici iritanți de curățare a băii. Astfel, se reduc scurgerile de produse chimice periculoase în sol. Sistemul RIMFREE este disponibil pe mai multe serii de produse KOŁO: Nova Pro, Nova Pro fără baiere, Style, Traffic și Life.

De asemenea, pisoarele moderne, echipate cu sisteme de tragere a apei automate, termice sau cu senzori, oferă economii importante de apă. Această soluție este 100% ecologică.

O baie ecologică este o încăpere plină de soluții interesante, care nu doar vor proteja mediul ci vor duce și la economii de bani:

  • Mai puțină apă consumată și mai puțini bani pentru canalizare datorită sistemului de tragere a apei cu două volume 2/4 L,

  • datorită noilor produse din oferta KOŁO - soluțiile moderne RIMFREE și REFLEX - nu mai este necesar să folosiți produse chimice de curățare,

  • sistemele de tragere a apei și cu senzori ale pisoarelor aduc economii importante de apă prin folosirea unui litru de apă pentru spălare numai în anumite circumstanțe.
     

Fișiere pentru descărcare