Istoria

 

Deși ne gândim întotdeauna la viitor ne străduim în permanență să depășim provocările prezentului Ne mândrim cu istoria noastră și cu prestigiul pe care l-am construit. Istoria KOLO continuă!!

1962

În acest an, primele produsedezvoltate de Departamentul de produse sanitare au ajuns la clienți Orașul Koło - după care a fost numită compania - a sărbătorit cea de a o sută douăzecea aniversare de la deschiderea primei manufacturi de produse ceramice.

54 de ani

Exact acceași companieKOŁO creează combinații de design și funcționalitate din ce în ce mai perfecte. Produse care impresionează prin designul deosebit și soluțiile surprinzătoare. Oricare an care vine este o oportunitate pentru a oferi clienților produse revoluționare ce transformă băile în mici galerii de artă.

2015

Acum KOŁO a devenit parte a grupului internațional Geberit, dovedind astfel că recunoașterea calității la nivel mondial este rezultatul pasiunii, muncii asidue și dedicării sutelor de angajați. Astfel, orașul Koło a devenit capitala industriei ceramice, despre care vorbește toată țara.