Companie

Marca KOŁO are 50 de ani de existență.

Încă de la începuturi am aderat la aceleași principii - îmbunătățirea continuă și crearea de tendințe. Pentru noi, baia este mai mult decât un produs. Aceasta este provocarea noastră. Și reușim tot timpul să ne atingem obiectivele. Oferim soluții pentru mii de clienți, cărora le furnizăm produse moderne, complet fiabile. Acestea le îndeplinesc așteptările în fiecare zi și le oferă senzația de a trăi la cel mai înalt nivel.

De aceea, animați de convingerea că trebuie să fim perfecți - băile noastre au devenit alegerea celor mai pretențioși clienți care pun preț pe designul, perfecțiunea și excelența tehnologică a brandului KOLO.

În 1993 KOŁO s-a alăturat grupului internațional Sanitec și, în acest fel, ne-am extins capacitățile și am devenit o marcă recunoscută la nivel mondial. Datorită acestei fuziuni, KOŁO poate garanta clienților chiar și cele mai avansate produse, calitate fără egal a produselor, proiecte vizionare încă surprinzătoare și soluții pentru viitor.

Anul 2015 a marcat o altă schimbare importantă pentru KOŁO: grupul Sanitec și toate mărcile acestuia au devenit parte a grupului Geberit. Astfel, clienții noștri au primit un semnal clar din partea noastră că ne propunem noi obiective