Baie într-o casă

Cu cât mai mari, cu atât mai bine

Dacă vă construiți propria casă, ar trebui să creați camere de baie cât mai mari, chiar dacă asta înseamnă să reduceți din spațiul altora. Dacă vă permiteți, soluția perfectă este un salon de baie, care va servi nu numai pentru igienă, dar va avea și rol de loc de relaxare după o zi stresantă și ocupată.

Într-o baie mare puteți instala două lavoare, o cadă de baie, o cabină de duș, un vas de toaletă și un bideu. Soluția perfectă este să aveți loc și pentru o zonă de relaxare după baie. O astfel de soluție necesită în mod evident spațiu, astfel că dimensiunea băii trebuie luată în considerare de la etapa de design, nu se poate merge pe principiul & quot;unde încape" Din fericire, în casele nou create, baia nu mai este pe un loc secundar, ci pe primul loc.

Unele băi

Băile mari cu zone funcționale separate au aceleași avantaje. Totuși, este mai avantajos să aveți două băi, astfel că în situația în care planificați, pe lângă "baia principală" și o baie de serviciu, puteți lua în considerarea extinderea acesteia. Chiar și un interior mic în care ați amplasat un vas de toaletă suplimentar poate fi aranjat prin montarea unei cabine de duș - astfel că veți avea o baie suplimentară pentru oaspeți.

Deschidere către lume

Este bine să planificați nu numai o fereastră pentru baie, ci și o ușă către o terasă - o cabină de duș montată aproape de o asemenea ușă va fi o sursă minunată de răcorire în zilele toride de vară.