Baia medie

Deși nu au aceleași dimensiuni ca o baie mare, puteți monta tot echipamentul sanitar în acestea. În băile de dimensiuni medii nu suntem limitați de un spațiu mic, astfel că putem diviza colțuri funcționale în aceasta - baie, sanitar sau relaxare.
Spațiul unei asemenea băi poate fi divizat prin utilizarea pereților joși sau folosirea unor culori sau modele în diferite zone ale camerei.

Un loc pentru orice

Atunci când stabiliți designul, este important să mențineți intimitatea zonelor băii, acolo unde funcțiile acesteia necesită acest lucru. Nu montați vasul de toaletă sau bideul în fața ușii sau direct în fața oglinzii. În fața ușii puteți monta un lavoar cu un blat mare și o oglindă mare care va avea aceeași funcție pentru o fereastră, astfel dând impresia de spațiu. Dacă nu aveți spațiu suficient pentru a monta o cabină de duș, puteți pune o cadă cu paravan.

Un echipament suplimentar, dar necesar, este bideul. Trebuie amplasat lângă vasul de toaletă și trebuie să aibă același stil și culoare.

Culoare în rol principal

Într-un interior nici prea mare, nici prea mic nu vă mai permiteți să fiți extravagant. În băile de această dimensiune, nu trebuie să vă faceți griji la utilizarea de culori luminoase, curat, fiind fundaluri perfecte pentru formele simple de ceramice pentru baie. Dacă vă doriți un loc de relaxare în baie, trebuie să fiți moderat în ceea ce privește culorile și iluminarea. Ar trebui să vă gândiți la un decor calmant în culori neutre, utilizând materiale naturale. Contemplația poate fi favorizată prin deschiderea băii către exterior, astfel că este important să planificați o fereastră pentru baie - sursă de lumină naturală.

Baia de dimensiuni medii vă permite să stabiliți o zonă mică de relaxare. După o baie caldă este plăcut să vă strecurați într-un halat pufos, să vă așezați confortabil pe un fotoliu și să mirosiți ierburile aromatice în timp ce ascultați muzică.

Vedeți colecțiile noastre de ceramică pentru baie.