Baia de la bloc

Liniște binecuvântată

Băile din blocuri sau din clădirile multi-familiare, sunt de asemenea pe același nivel vertical, ceea ce cauzează zgomote neplăcute a aceea ce se întâmplă în băile vecinilor. De aceea, este bine, chiar înainte de a începe decorarea băii să găsiți o posibilitatea de a antifona camera, astfel având confort deplin atunci când o folosiți. Totuși, nu vă aventurați să faceți izolația fonică singur - iată sfaturile specialiștilor.

Țevi ascunse

În cele mai multe clădiri de bloc, conductele și țevile de canalizare sunt amplasate în locuri foarte vizibile. Din păcate, acestea nu pot fi întotdeauna ascunse în dulapuri sau acoperite cu măști.

La planificarea băii, haideți să încercăm să aranjăm fiecare piesă de echipament în așa fel încât chiar și conductele expuse să nu sară în ochii persoanelor ce intră în încăpere. De asemenea, este util să aflați ce modificări vi se permit contactând asociația de proprietari sau administratorul blocului - este posibil să ascundeți unele conducte fără prea mult efort.

Cel mai comun mod de a masca conductele instalațiilor este de a le acoperi cu teracotă. Astfel, ansamblul poate fi transformat în coloană sau rafturi. Trebuie să rețineți că o astfel de construcție trebuie să permită accesul simplu la conducte, fără a fi nevoie să distrugeți complet masca.