Verde și turcoaz

Verde

Verdele este o culoare cu efect de calmare, revigorare, liniștire, echilibrare, ce readuce pacea și calmul. Este o culoare a naturii, primăverii și revenirii la viață. În funcție de tonalitate și nuanțe, poate fi utilizat pentru toate stilurile de design interior - de la clasic la rustic (nuanțe complementare, rupte) până la avangardist și modern. Chiar dacă această culoare nu va fi dominantă în baie, puteți reîmprospăta interiorul cu accente de verde - cum ar fi plantele naturale sau artificiale.

Verdele luminos, asemănător cu patina de cupru, este o nuanță utilizată în arta populară maghiară. Se potrivește perfect ca accent de culoare în toate aranjamentele naturale, într-o armonie frumoasă cu nuanțele de lemn și nisipiu.

Verdele închis este o culoare adâncă, de vânător. Este culoarea pădurii, ce se potrivește perfect cu toate stilurile. Datorită verdelui natural, această culoare se potrivește perfect cu un aranjament de obiecte sezoniere, dar poate fi utilizat și în locuri mai formale.

Verde marin - este o nuanță pastel, proaspătă ce oferă fiecărei băi un sentiment de lejeritate și transparență. Puritatea și prospețimea oferite de această culoare se îmbină perfect cu alte nuanțe mai închise de verde.

Turcoaz

Turcoazul este una dintre cele mai folosite culori pentru "baie" - este asociată cu marea, apa și vacanțele exotice. Diferite nuanțe de turcoaz sunt folosite în băi pentru a încuraja relaxarea și destinderea. O combinație de nuanțe de verde și albastru oferă un aer proaspăt băii, făcând-o să pară curată și mai mare decât este în realitate. De asemenea, pe un fundal turcoaz se îmbină foarte frumos plăcile ceramice transparente și albe.

Vedeți toate colecțiile noastre de produse.