Roșu, trandafiriu și portocaliu

Roșu

Roșul stimulează acțiunea, fiind o culoare care excită energia și vitalitatea vieții. Totuși, în exces, poate irita și deranja. Această culoare nu este "tipică" pentru baie, iar interioarele rar sunt în culoare dominant roșie. Totuși, această culoare este perfectă pentru a accentua și a sublinia părțile individuale ale interiorului.

Dacă doriți să folosiți roșul ca o culoare principală în încăpere, trebuie să vă gândiți la neutralizarea acesteia prin alegerea unei nuanțe mai șterse sau mai prăfuite. Țineți minte că baia este un loc de relaxare și destindere, iar roșu poate interfera cu aceste funcții.

Roz

Rozul este o culoare romantică care adaugă căldură unei băi. Se combină bine cu majoritatea culorilor neutre. Rozul luminos, pastel se amestecă minunat cu liniile delicate ale ceramicii și accesoriile din lemn, creând un interior unic, extrem de subtil.

Portocaliul

funcționează la fel ca roșul, dar într-un mod mult mai blând. De asemenea, nu dă senzația de iritare, dar în interioare mici poate copleși. În camerele moderne, există deseori o combinație de portocaliu și verde și/sau negru, dar o asemenea compoziție necesită o planificare foarte precisă a elementelor. Portocaliul este o culoare foarte bună pentru accente de culoare caldă (cum ar fi decorațiunile de pe pereți sau chiar prosoapele), care va adăuga dinamică și optimism băii dvs..

Vedeți gama noastră completă de produse.