Negru și gri

Negru

Această culoare este rar dominată în băi, dar, adesea, adaugă și evidențiază elementele individuale ale interiorului, adăugând eleganța sa clasică. Cea mai des întâlnită este combinația dintre alb și negru. Totuși, un interior grafic necesită un pic de animare, de exemplu prin adăugarea culorilor de umplere. Această idee are, totuși, mai multe avantaje, deoarece în funcție de selecția de accente de culoare, baia își poate modifica caracterul.

De asemenea, este interesant să se combine negrul cu unele culori pure, decisive, mai ales ca accent pe forme geometrice - astfel puteți obține multe efecte interesante - de la clasic la avangarda cubistă. Totuși, negrul trebuie utilizat cu atenție, mai ales în camerele mici, deoarece reduce optic interiorul și poate (din cauza factorilor culturali) să dea o impresie depresivă.

Grafit

Acest finisaj mat poate fi utilizat atât în băile tradiționale cât și în cele în stil contemporan. Această culoare clasică este inspirată de piatră și rocă.

Gri

Griul este o culoare rece ce se combină bine cu multe nuanțe de culoare și materiale îndrăznețe. Nuanțele deschise de gri pot fi o alternativă a albului în unele combinații.

Vedeți gama noastră completă de produse.