Galben și nuanțe de galben

Galben
Această culoare este asociată cu soarele, căldura și activitatea. Diferitele nuanțe de galben sunt adesea folosite în decorarea interioarelor şi a camerei de baie. Această culoare ajută la combaterea melancoliei, a descurajării, a apatiei, a depresiei și a pesimismului profund. Accentuează sentimentul de securitate și afectează în mod pozitiv psihicul.

Dimineaţa, un interior în care predomină culoarea galbenă calde vă oferă o stare bună, în timp ce nuanţele de galben-lămâie vor da impresia unui izvor cu adevărat proaspăt. Deși această culoare nu este o culoare "tradițională" a băii, merită luată în considerare utilizarea acesteia, mai ales în interioarele mai mari.

Luminozitatea galbenă este o culoare delicată și primitoare, care poate fi folosită ca o culoare de bază sau ca o completare a unui spectru larg de culori, cum ar fi maro, roșu, albastru și verde.

Culoarea galben-nisipiu este versatilă și caldă şi se potrivește perfect cu multe stiluri și accente de culoare. Această nuanţă face o combinaţie bună cu elementele din lemn.

Șofran
Șofranul este o culoare naturală și clară, perfectă pentru accente de culoare. Este o culoare atrăgătoare care atrage atenția, dar oferă și un sentiment de stil și căldură.