Ecru, bronz și bej

Ecru

Nuanță clasică, cremoasă cu un pic de galben. Această culoare foarte sobră se potrivește aranjamentelor contemporane, dar și celor tradiționale și rurale. Aici, accentul este pus pe nuanțele strălucitoare ale pământului.

Tonul cald al acestei culori elimină sentimentul de austeritate și disconfort, adăugând grație interiorului și făcându-l mai confortabil, astfel că spre deosebire de albul pur, este o culoare predominantă potrivită.

Bronz și bej

culorile nisipului, pietrelor și lemnului, sunt foarte des folosite în toate tipurile de băi. Sunt neutre și simplu de utilizat în multe combinații de culori. Ne fac să ne simțim mai aproape de natură, eliminând sentimentul de duritate și frig al plăcilor ceramice și fitingurilor, făcând interiorul confortabil, cald și familial. Acestea includ "culori sigure" ce pot fi utilizate atât în băile mari cât și în cele mici.

Bronzul și bejul arată minunat folosite atât de sine stătătoare, cât și în plus față de alte combinații de culori. Utilizarea plăcilor ceramice în culori maro lemn, galben nisipiu sau bej face ca interiorul să fie mai cald, mai ca "acasă". În cazul acestor culori, textura materialelor utilizate are o mare importanță asupra efectului final.