Albastru

Albastru

Această culoare conține o gamă întreagă de nuanțe și tente de culoare utilizate de obicei pentru baie. Promovează relaxarea liniștită, prospețimea și regenerează sistemul nervos. De obicei, în combinațiile de culori se regăsesc multe nuanțe de albastru - de la albastru pastel la negru rodie. Este o culoare rece, ce mărește optic interiorul, oferind impresia de curățenie și prospețime.

Este perfect pentru aranjamentele clasice, dar trebuie să vă așteptați ca interiorul unde este folosit albastru predominat să fie prea static și prea serios. Este bine să încercați aceste accente de culoare. Folosirea acestei culori necesită alegerea cu atenție a iluminării pentru baia "în albastru" ca aceasta să nu devină neinteresantă și tristă.

Albastru marin - Albastru închis clasic este tradițional și elegant. Indiferent unde sunteți și indiferent ce accesorii folosiți - această clasă de nuanțe maritime este nemuritoare.

Albastru precum cerul - albastrul clar și curat satisface aproape toate gusturile. Combinați-l cu alb pentru a obține un climat idilic, afluent sau adăugați negru pentru un aspect retro. Prin compunerea acestui albastru cu roșu închis sau alte culori vibrante, obțineți stilul provincial francez.