Dulapuri, rafturi și etajere

Baia, mai mult decât alte încăperi din casă, este expusă schimbărilor frecvente de umiditate și de temperatură a aerului. Umiditatea și posibilitatea contactului dintre elementele de lemn și apă solicită foarte mult mobilierul de baie.

Soluțiile gândite de Kolo în ceea ce privește construcția, tehnologia de fabricație și materialele folosite permit utilizarea pe termen lung și fără probleme a mobilierului din băi. Alegerea corectă a materialelor este importantă, în special pentru corpurile de mobilier. Unii producători folosesc materiale pe bază de lemn, care nu sunt protejate de umiditate.

Atunci când cumpărați mobilier, merită acordată atenție finisării suprafaței, deoarece este esențială pentru protecția împotriva umezelii. De asemenea, trebuie să acordați importanță elementelor frontale - ușile și fronturile sertarelor.

De multe ori, veți găsi pe piață mobilier (în special dintr-un segment mai ieftin) protejat cu folie PVC, acest lucru fiind un compromis între calitate și preț. Utilizarea materialelor cu proprietăți speciale asigură o rezistență la apă a mobilierului și în consecință durabilitatea componentelor. Cei mai buni producători, specialiști în industria mobilei de baie, acordă o atenție deosebită finisării atente și complete a elementelor frontale. Protecția de vârf este realizată din lacuri poliuretanice ale căror calitate și tehnologie de aplicare garantează o protecție optimă.

Atunci când cumpărați mobilier pentru baie, întrebați vânzătorul dacă acestea sunt bine fixate și sunt fabricate din materiale rezistente la umiditate.

Mobilierul Kolo este fabricat din materiale rezistente la umiditate și este, de asemenea, protejat împotriva atacurilor de ciuperci și mucegai.
Zidul posterior al mobilierului este expus în mod constant la apa condensată din vaporii de apă. Pentru a preveni acest lucru, produsele KOŁO sunt distanțate de perete, pentru a nu avea contact cu peretele umed.

Un element important al mobilierului pentru baie este și clasa de accesorii. Fitingurile mobilierului Kolo sunt întotdeauna aliniate uniform datorită posibilității de ajustare precisă.