Cumpărați mobilier pentru baie

...nu uitați să acordați atenție unor detalii importante.

Baia, mai mult decât alte camere ale casei, este expusă la schimbări frecvente ale umidității și temperaturii. Creșterea repetată, rapidă a umidității și posibilitatea de contact a elementelor din lemn cu apa, pun o presiune suplimentară pe mobilierul de baie.

Soluții gândite în termeni de design, tehnologia de producție și materialele utilizate permit utilizarea de durată și fără probleme a mobilierului pentru baie. Este important să alegeți materialele potrivite, mai ales pentru corpurile de mobilier. Unii producători utilizează materiale pe bază de lemn: instabile, neprotejate la umezeală. Aceasta este o greșeală care se reflectă foarte repede asupra clienților - utilizatorii de mobilier sunt încurajați să cumpere cele mai ieftine modele. Numai utilizarea de materiale rezistente la umezeală permit funcționarea corespunzătoare a mobilierului în mediul dificil al băii.

Atunci când cumpărați mobilier, trebuie să fiți atent la finisajul suprafeței acestuia, care, alături de proprietățile materialului, este esențial pentru protejarea împotriva umezelii. Mai ales este important finisajul elementelor frontale - ușile și fețele sertarelor. Există mobilier (mai ales din cel mai ieftin) care este protejat doar de o folie PVC. Acesta este încă un compromis între calitate și preț. Numai utilizarea straturilor speciale de acoperire poate garanta rezistența la umezeală și, în consecință, durabilitatea elementelor. Cei mai buni producători, specialiști în industria producătoare de mobilier de baie, acordă o atenție specială finisării precise și atente a elementelor frontale. Printre elementele de protecție de ultimă generație se numără straturile de protecție din lacuri poliuretanice bi-componente rezistente la apă, a căror calitate și tehnologie de aplicare garantează protecția optimă.

Atunci când cumpărați mobilier pentru baie, întrebați vânzătorul dacă sunt protejate corespunzător și sunt produse din materialele rezistente la umezeală. Această confirmare este utilă în cazul în care aveți plângeri cu privire la posibilele "umflări" sau părți destratificate ale mobilierului, deoarece materialele tradiționale pe bază de lemn se umflă la umezeală și după uscare nu revin la forma inițială. Clienții nu trebuie să își facă griji cu privire la mobilierul de baie KOŁO. Există multe tipuri de materiale rezistente la umezeală și care protejează, de asemenea, împotriva mucegaiului și ciupercilor.

Partea din spate a mobilierului este mereu expusă vaporilor de apă. Pentru a preveni acest lucru în produsele sale, KOŁO a creat produse cu spatele retras, astfel încât placa să nu intre în contact cu peretele.

Un alt element important al mobilierului de baie este clasa accesoriilor. La accesoriile de slabă calitate, dulapurile pot fi coborâte din balamale, iar rezultatul este un aspect neuniform și disconfort. Accesoriile Koło pentru mobilier sunt de înaltă calitate și ușile dulapurilor sunt tot timpul aliniate datorită reglărilor de precizie.

Vedeți, de asemenea, lemnul pentru mobilierul nostru de baie.