Accesorii pentru baie

Sunt disponibile cabine de duș de alte dimensiuni decât cele standard?

Da. De exemplu, în oferta KOŁO există uși și pereți laterali pentru duș ce permit montarea pe incinte de duș și căzi personalizate, precum și profiluri speciale pentru conectarea diferitelor modele de uși, pereți laterali și cabine de duș. Mai multe: Construcție atipică a incintelor de duș și căzilor »

Ce este un bideu și la ce este folosit?

Până recent, din cauza dimensiunilor reduse ale băilor, bideu nu era un obiect foarte popular. Astăzi, acesta este montat din ce în ce mai mult în băi. Acesta facilitează întreținerea igienei persoanele în timpul zilei. De asemenea, poate fi folosit ca un "lavoar pentru spălarea picioarelor". Exemple de bideuri: Produse ceramice și mobilier »

Care sunt avantajele produselor sanitare acrilice?

Acrilul sanitar este un material modern, perfect. Este cald la atingere, are o strălucire de durată, este rezistent la majoritatea produselor chimice casnice, are o culoare uniformă pe întreaga grosime a plăcii placă. Acrilul este simplu de menținut curat deoarece un proces de curățare devine excepțional de simplu pe suprafața netedă.

De unde pot cumpăra același bazin ceramic?

În fiecare serie de produse ceramice pentru baie KOŁO, puteți cumpăra separat un vas de toaletă compact și un bazin. În plus, puteți cumpăra bazine din plastic pentru completarea vaselor de toaletă verticale (așa numitele bazine joase). Puteți găsi adresa tuturor magazinelor ce comercializează produsele noastre în fila "De unde cumpăr".

Căzile de duș KOŁO pot fi montate cu cabine de la alte companii?

Da. Totuși, vă recomandăm să completați cabinele de duș KOŁO numai cu căzile de duș de la aceeași companie datorită potrivirii de design și a dimensiunilor căzii de duș. Acest lucru este important mai ales pentru căzile de duș semi-circulare a căror rază se potrivește cu raza cabinei de duș.